blog

Min blog om code, containers og cloud

View on GitHub Om bloggen

Ny blog

Efter at være blevet inspireret til at begynde at blogge igen om teknologi, besluttede jeg at starte med at lave et nyt blog site - med ny teknologi.

Den sidste post jeg har oprettet på den gamle blogger.com blog er fra 2010, så der er ikke så meget relevant indhold tilbage der. Domænet er derfor flyttet til at pege på denne blog istedet for. Den gamle blog kan dog stadig findes via slamidtfyn.blogspot.com

Github Pages og Jekyll

Da det meste af det, som jeg vil skrive om vil være baseret på kode, som jeg gemmer på github.com, gav det god mening for mig at lægge bloggen samme sted. Da github samtidig har en funktion til at vise et repository som et websted var det derfor også nærlæggende at hoste bloggen samme sted. Det viste sig at der var en god mulighed for at designe og organisere en blog vha frameworket jekyll og samtidig lære lidt nyt.

Se mere om samspillet mellem github og jekyll her: https://help.github.com/articles/about-github-pages-and-jekyll/

Nye blogindlæg

Dette første blogindlæg er lidt specielt, da den er gemt og opdateret direkte i master branchen. Fremtidige indlæg vil blive lavet i “feature” branches og vil først blive merget ind som nye indlæg når de er klar til at blive publiseret. Det vil derfor være muligt at se under branches hvad der er på vej af nye indlæg.